Ilmastovaroitus

Lauri Reuter: Ruoka 2020-luvulla liittyy kaikilla mahdollisilla tavoilla ilmastoon

Jakson kuvaus

Jo tällä hetkellä eläinten soluja kasvatetaan laboratorioympäristöissä siten, että niistä muodostuu lihaa, mutta mitä on odotettavissa tulevaisuudessa? Ilmastovaroitus-jaksossa pohditaan ruokaa ja sen tuottamista ilmastonmuutoksen näkökulmasta. Millaista tietoa meillä on tällä hetkellä käytettävissä ruuan tuotannossa, entä tulevaisuudessa? Jaksossa keskustellaan myös siitä, miten ihmiset saadaan kokeilemaan ja käyttämään uusia ruokatuotteita ja miksi niitä oikeastaan pitää tehdä. Vieraana on tutkija, biotekniikan tohtori Lauri Reuter. Hänen lisäkseen lisäksi studiossa ovat Bauer Median ohjelmajohtaja Hermanni Seppälä, Myrskyvaroitus ry:n puheenjohtaja Timo Tyrväinen sekä Climate Leadership Coalitionin toimitusjohtaja Jouni Keronen.

Ilmastovaroitus ohjelman jakso

Lisää ohjelmia